Binnenkort opent bulthaup haar deuren aan de Sint Jorislaan 134 in Eindhoven. Een prachtlocatie op loopafstand van het centrum, verschillende premium design winkels en gewaardeerde interieurarchitecten. Vanaf november kunt u hier terecht voor een innovatieve bulthaup ervaring.

In de showroom worden de bulthaup keuken en leefruimte systemen: b3, b2, b1 en b Solitaire in een hoogwaardige omgeving gepresenteerd. Bart en Rob van Lieshout zijn samen eigenaar van de bulthaup showroom in Eindhoven.

'Wij zijn een familie met een traditie als het gaat om bulthaup, het merk is als een rode draad in onze carrières. Een bulthaup keuken is niet alleen de plek waar de maaltijd wordt bereid, het is de plek waar je thuiskomt en met elkaar in gesprek gaat. bulthaup biedt een doordachte oplossing voor duurzame keukenwensen. Daar zetten we ons graag voor in.'

Kenmerkend bij bulthaup Eindhoven is de individuele benadering, waarbij je na een warm welkom een heldere uitleg krijgt van de mogelijkheden van een bulthaup leefruimte, in jouw persoonlijke omgeving. Een plaats waar nieuwe herinneringen worden gemaakt.

Wij verheugen ons erop je binnenkort te mogen ontvangen.

Bart en Rob van Lieshout
bulthaup Eindhoven